Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 29 » Конкурси -Турнір «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка
15:55
Конкурси -Турнір «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка

Конкурси!!!

Турнір 
«Фізичні задачі-оцінки» 
імені Михайла Володимировича Сіденка
 

 
Шановні учні, вчителі!
 
Запрошуємо Вас взяти участь у 
Другому турнірі «Фізичні задачі-оцінки» 
імені Михайла Володимировича Сіденка 
 
    Ідея задач-оцінок відома з часів видання збірника задач Петра Леонідовича Капиці. Відомий педагог-фізик Михайло Сіденко був одним із викладачів Черкаського національного університету, який систематично впроваджував задачі-оцінки у навчальний процес. Його непересічна особистість, доброта, щирість, закоханість у фізику залишили слід у душах і долях його вихованців. Цей Турнір присвячений його пам'яті.
 
    Турнір у 2018 році проводиться у двох номінаціях:
 
        1. Турнір задач-оцінок (для учнів). 

        2. Конкурс фізичних демонстрацій (для учнівських команд і студентів). 

    1. Турнір задач-оцінок 
проводиться у два тури. Перший тур є дистанційним. Для участі необхідно зареєструватися та до 2 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету розв'язки задач. Другий тур є очним, він проводиться 12 квітня, на нього будуть запрошені переможці першого туру.

    2. Для участі у Конкурсі фізичних демонстрацій необхідно зареєструватися та до 2 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету авторські відео фізичних демонстрацій і окремий текстовий файл з чітким та зрозумілим описом проведення демонстрації та поясненням ефектів, які демонструються, об'ємом не більше одного аркуша формату А4, де вказується назва відео-демонстрації, ПІБ авторів, контактні дані.
    Відео переможців будуть демонструватися 12 квітня під час урочистого святкування Дня фізмату.
 
    Матеріали для участі у Турнірі надсилайте у зручному для Вас форматі на адресу оргкомітету phys.cdu.edu.ua@gmail.com і копію на адресу голови оргкомітету amgusak@ukr.net
 
    Переможці Турніру отримають цінні призи і дипломи. Нагородження переможців відбудеться 12 квітня під час урочистостей до Дня фізмату Черкаського національного університету.
 
    Інформація про результати Турніру буде висвітлена на сайті ННІ інформаційних та освітніх технологій www.phys.cdu.edu.ua та сайті Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua.
 
    У разі виникнення питань звертайтеся на електронну адресу оргкомітету phys.cdu.edu.ua@gmail.com або за телефоном (097) 434-08-14.
 
    Склад оргкомітету:
Голова оргкомітету – Гусак А. М. (д.ф.-м.н., професор кафедри фізики ЧНУ).
    Члени оргкомітету: 
Богатирьов О. І. (к.ф.-м.н., доцент кафедри фізики ЧНУ), 
Корнієнко С. В. (к.ф.-м.н., доцент кафедри фізики ЧНУ), 
Ляшенко Ю. О. (д.ф.-м.н., директор ННІ ІОТ ЧНУ), 
Пасічний М. О. (к.ф.-м.н, завідувач, доцент кафедри фізики ЧНУ), 
Атаманюк Т. В. (магістрант ЧНУ, вчитель фізики Вишнопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тальнівської районної ради Черкаської області), 
Мала О. Г. (вчитель фізики і математики Ковтунівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Золотоніської районної ради Черкаської області), 
Сіденко О. М. (вчитель математики та інформатики Черкаської ЗОШ I-III ступенів №21 Черкаської міської ради Черкаської області).

 
    Реєстраційна форма учасника Турніру: https://goo.gl/W3qTFK
 
    Завдання Турніру задач-оцінок: https://goo.gl/TWWUvN
Переглядів: 539 | Додав: Алекс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0