Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 26 » Турнір «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка
18:04
Турнір «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка

Турнір

«Фізичні задачі-оцінки»

імені Михайла Володимировича Сіденка


Шановні учні, вчителі!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у

Другому турнірі «Фізичні задачі-оцінки»

імені Михайла Володимировича Сіденка

 

Ідея задач-оцінок відома з часів видання задач Петра Леонідовича Капиці. Відомий педагог-фізик Михайло Сіденко був одним із викладачів Черкаського національного університету, який систематично впроваджував задачі-оцінки у навчальний процес. Його непересічна особистість, доброта, щирість, закоханість у фізику залишили слід у душах і долях сотень його вихованців. Цей Турнір присвячений його пам’яті. Турнір у цьому (2018) році проводиться у двох номінаціях:

1. Турнір задач-оцінок (для учнів).
2. Конкурс фізичних демонстрацій (для шкільних команд і студентів).
1. Турнір задач-оцінок проводиться у два тури. Перший тур є дистанційним. Для участі необхідно зареєструватися, скопіювати завдання турніру та до 20 березня 2018 року надіслати на електронну адресу оргкомітету розв’язки задач. Другий тур є очним, він проводиться 1 квітня 2018 року, на нього будуть запрошені переможці першого туру.
2. Для участі у Конкурсі фізичних демонстрацій необхідно зареєструватися та до 1 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету авторські відео фізичних демонстрацій. Відео-демонстрації переможців будуть демонструватися 12 квітня під час урочистого святкування Дня фізмату. Обовязковою умовою для участі в конкурсі демонстрацій є, крім самої демонстрації, чітке і зрозуміле пояснення ефектів, які демонструються.

Матеріали для участі у Турнірі надсилайте у будь-кому зручному для Вас форматі на адресу оргкомітету: phys.cdu.edu.ua@gmail.com і копію на адресу голови оргкомітету amgusak@ukr.net

Переможці Турніру отримають цінні призи і дипломи. Нагородження переможців відбудеться 12 квітня під час урочистостей до Дня фізмату Черкаського

національного університету. Інформація про результати Турніру буде висвітлена на сайті ННІ ІОТ www.phys.cdu.edu.ua та сайті ЧНУ www.cdu.edu.ua.

Склад оргкомітету: Голова –Гусак А.М. (професор каф. фізики). Члени оргкомітету – Богатирьов О.І. (доцент кафедри фізики), Корнієнко С.В. (доцент кафедри фізики), Ю.О.Ляшенко (директор ННІ ІОТ ЧНУ), Пасічний М.О. (зав. каф. фізики), Атаманюк Т. (магістрантка, вчитель фізики), Мала О.Г. (вчитель фізики),  Сіденко О.М.(вчитель фізики).

Переглядів: 408 | Додав: Алекс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0