Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 13 » Турнір «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка
09:02
Турнір «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка

 

Турнір «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка

Шановні учні, вчителі!

Запрошуємо Вас взяти участь у Третьому турнірі «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка

Ідея задач-оцінок відома з часів видання збірника задач Петра Леонідовича Капиці. Відомий педагог-фізик Михайло Сіденко був одним із викладачів Черкаського національного університету, який систематично впроваджував задачі-оцінки у навчальний процес. Його непересічна особистість, доброта, щирість, закоханість у фізику залишили слід у душах і долях його вихованців. Цей Турнір присвячений його пам'яті.

Турнір у 2019 році проводиться у двох номінаціях:

1. Турнір задач-оцінок (для учнів).

2. Конкурс фізичних демонстрацій (для учнівських команд).

1. Турнір задач-оцінок проводиться у два тури. Перший тур є дистанційним. Для участі необхідно зареєструватися та до 1 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету розв'язки задач. Другий тур є очним, він проводиться 12 квітня, на нього будуть запрошені переможці першого туру.

2. Для участі у Конкурсі фізичних демонстрацій необхідно зареєструватися та до 1 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету авторські відео фізичних демонстрацій і окремий текстовий файл, об'ємом не більше одного аркуша формату А4, що містить назву відео-демонстрації, ПІБ авторів, контактні дані, чіткий і зрозумілий опис проведення демонстрації та пояснення фізичних явищ.

Відео переможців будуть демонструватися 12 квітня під час урочистого святкування Дня фізмату.

Матеріали для участі у Турнірі надсилайте у зручному для Вас форматі на адресу оргкомітету phys.cdu.edu.ua@gmail.com

Переможці Турніру отримають цінні призи і дипломи. Нагородження переможців відбудеться 12 квітня під час урочистостей до Дня фізмату Черкаського національного університету.

Інформація про результати Турніру буде висвітлена на сайті ННІ інформаційних та освітніх технологій www.phys.cdu.edu.ua та сайті Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua

Зареєструватися для участі у Турнірі

Завдання Турніру задач-оцінок

У разі виникнення питань звертайтеся на електронну адресу оргкомітету phys.cdu.edu.ua@gmail.com або за телефоном (097) 434-08-14

Склад оргкомітету:

Голова оргкомітету – Гусак А.М. (д.ф.-м.н., провідний науковий співробітник НДЧ ЧНУ).

Члени оргкомітету: Атаманюк Т.В. (вчитель фізики Вишнопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тальнівської районної ради Черкаської області), Корнієнко С.В. (к.ф.-м.н., доцент кафедри фізики ЧНУ), Ляшенко Ю.О. (д.ф.-м.н., директор ННІ ІНФОТЕХ ЧНУ), Мала О.Г. (вчитель фізики і математики Ковтунівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Золотоніської районної ради Черкаської області), Пасічний М.О. (к.ф.-м.н, завідувач, доцент кафедри фізики ЧНУ), Сіденко О.М. (вчитель математики та інформатики Черкаської ЗОШ I-III ступенів №21 Черкаської міської ради Черкаської області).

Спонсори Турніру
 
"Сучасна Сімейна Стоматологія"

“Сучасна Сімейна Стоматологія” – це кваліфіковані лікарі, інноваційні технології, повний спектр стоматологічних послуг і індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

В клініці працюють найкращі лікарі-стоматологи, кожен з них – прекрасний спеціаліст у своєму стоматологічному профілі. “Сучасна Сімейна Стоматологія” оснащена сучасним обладнанням, використовує лише найкращі і перевірені матеріали та технології.

 
Переглядів: 783 | Додав: sidenkoalex | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0